skip to Main Content
Η Χώρα των πελαργών
Ήβη Σοφιανού

«Η χώρα των πελαργών … ένα παραμύθι της θάλασσας», είναι μια μαγική ιστορία με δράση, συγκίνηση και χιούμορ, γοητευτική για τα παιδιά, που μεταφέρει μηνύματα αγάπης για τον συνάνθρωπο αλλά και για το περιβάλλον.

Είναι η πρώτη ιστορία που γράφει θέατρο η Ήβη Σοφιανού, μέλος της γνωστής καλλιτεχνικής οικογένειας που δημιούργησε πρωτοποριακές παραστάσεις κουκλοθεάτρου για παιδιά και μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως η «Φρουτοπία» και «Του κουτιού τα παραμύθια».

Στην παράσταση της ομάδας «Νεάπολις», ο γλάρος, η μαϊμού και ο ναυαγός πάνω στο έρημο νησί θα μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να σέβονται τη διαφορετικότητά τους, χτίζοντας έτσι μια σπουδαία φιλία και ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να βρουν μια χώρα ειρήνης και ελευθερίας, τη Χώρα των Πελαργών. Σε ένα ταξίδι γνώσης, εκπλήξεων και ανατροπών θα ανακαλύψουν τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.  Με εφόδια την υπομονή, την επιμονή, την πίστη και την φαντασία θα αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις. Θα χτίσουν γερούς δεσμούς αγάπης και θα φτάσουν στο σκοπό τους με δημιουργικότητα και χιούμορ.

Τα παιδιά θα βρεθούν μπροστά σε μια απέραντη παραμυθένια θάλασσα με μαγικούς ανεξερεύνητους θησαυρούς. Οι ήρωες, πάνω σε ένα αυτοσχέδιο καράβι με κατάρτι μπανανιάς, θα διασχίσουν τους ωκεανούς με πλούσια, πολύχρωμα κοστούμια και υπέροχες τζαζ μελωδίες.

Συντελεστές παράστασης:

Συγγραφέας:Ήβη Σοφιανού
Σκηνοθεσία:Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Σκηνικά:Αλέξανδρος Κομπόγιωργας,Θωμάς Μαριάς
Κοστούμια:Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Μουσική:Νεφέλη Κουλούρη,Αντώνης Δελαπόρτας
Χορογραφία:Άρτεμις Ιγνατίου
Παίζουν:Πέτρος Λιόντας, Κλέαρχος Παπαγεωργίου, Ήρα Ροκού / Ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών (αλφαβητικά): Κωνσταντίνος Κουνέλλας, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Άγγελος Χατζάς / Το τραγούδι του φινάλε ερμηνεύουν αλφαβητικά οι: Νικόλαος Καραγκιαούρης, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Μαριάννα Πολυχρονίδη
Από: N/A
Έως: N/A
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: N/A
Διάρκεια: N/A
Back To Top
Search